WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EERSTE KOPERS STELLANOVA SPIJKENISSE

SPIJKENISSE- Vorige week is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst voor de tweede fase van Stella Nova in Spijkenisse ondertekend. Deze tweede fase bestaat uit starterswoningen, royale rijwoningen en twee- en drie-onder-een-kapwoningen aan het water. Daarnaast worden er huurwoningen gebouwd. De belangstelling voor de tweede fase van Stella Nova is groot, inmiddels staan alle bouwnummers onder optie en zijn er al veel tekenafspraken gemaakt. Geïnteresseerden voor fase 2B kunnen zich nog steeds aanmelden als reservekandidaat!

Nieuwbouwproject Stella Nova maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. Hier is het heerlijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Fase 2 bestaat in totaal uit 78 woningen: 33 koopwoningen en 45 huurwoningen. De woningen hebben dezelfde stijl als fase 1. Deze fase is al opgeleverd en dus te bekijken. De huurwoningen worden op een later moment aangeboden door Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond. De 33 koopwoningen bestaan uit verschillende woningtypen. Te weten: 8 starterswoningen, 12 royale rijwoningen, 9 drie-onder-een-kapwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De twee- en drie-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan het water en beschikken over een waterterras. De woningen zijn naar eigen voorkeur verder uit te breiden door middel van de vele ruwbouwopties.

De belangstelling voor de tweede fase van Stella Nova is groot. Op 21 april startte de verkoop van fase 2A, met 8 starterswoningen. Op 11 mei startte de verkoop van fase 2B met de royale rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen. Inmiddels staan alle woningen onder optie, ook zijn er al veel tekenafspraken gemaakt.

Heeft u interesse in één van de woningen? U kunt zich nog steeds aanmelden als reservekandidaat voor de woningen in fase 2B.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Q Makelaars (+31 85 040 62 00) of Kompas Makelaars (+31 181 611 000) of stuur een e-mail naar stellanova@abbbouwgroep.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de website stellanova-spijkenisse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *