WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EERSTE PAAL SPORTHAL WESTWIJK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Voor de bouw van de sporthal en appartementen aan het Erasmusplein in Vlaardingen-West wordt vanmiddag de eerste paal geslagen. Dit wordt gedaan door wethouder Arnout Hoekstra (SP) en Marieke Kolsteeg, directeur-bestuurder van Waterweg Wonen. Leerlingen van de nabij gelegen basisschool Wereldwijzer helpen de bestuurders daarbij. De Wereldwijzer gaat, net als andere scholen in de Westwijk, gebruik maken van de sporthal.

Het Vlaardingse bouwbedrijf Waal mag in eigen stad de nieuwe sporthal- en appartementencomplex realiseren.

Twee jaar terug heeft de gemeente de selectieprocedure en de regels vastgesteld voor de aanbesteding van de sporthal, de commerciële ruimten en sociale huurwoningen op het Erasmusplein. In vervolg hierop is na een niet-openbare (ofwel, voor een aantal gegadigden) EU aanbesteding de opdracht gegund aan Waal.
De gemeente is opdrachtgever voor de sporthal en de commerciële ruimten, Waterweg Wonen voor de woningen. Het ontwerp en de aanleg van de openbare ruimte vindt plaats in samenhang met de aangrenzende bouwplannen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Eén gedachte over “EERSTE PAAL SPORTHAL WESTWIJK VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *