WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EXPLOSIE EN BEKLADDING BIJ ROTTERDAMSE SCHOOL

ROTTERDAM- Bij een school voor beroepsonderwijs op de Scheepsbouwweg in Rotterdam-Heijplaat zijn vannacht rond 03.50 uur bekladdingen aangebracht (hakenkruizen en de term ‘hoer’) en is een explosief ontploft. Er raakte niemand gewond.

De politie was snel ter plaatse en heeft een uitgebreide zoekactie uitgevoerd naar de dader of daders op en om het voormalige RDM-terrein. Ondanks hun inspanningen heeft dit niet geleid tot een aanhouding. Het onderzoek naar de toedracht van deze daad is in volle gang.

De politie roept getuigen op die iets verdachts hebben gezien of gehoord rond het tijdstip van het incident om zich te melden. Informatie kan worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000

3 gedachten over “EXPLOSIE EN BEKLADDING BIJ ROTTERDAMSE SCHOOL

  1. Misschien wel iemand die gezakt is voor het examen en dat er een lerares, volgens de persoon die gezakt is, het moet ontgelden en deze een hoer noemt.
    Een hakenkruis aanbrengen hoeft niet expliciet met Nazi’s te maken te hebben.
    Voordat het seniele Narcistische mannetje uit Oostenrijk het gebruikte werd het al eerder gebruikt door vredelievende volkeren.
    De oudste swastika’s die gevonden zijn, dateren uit van 2500 jaar voor Christus. Zowel in het hindoeïsme als boeddhisme is de swastika vaak te vinden op de borst of voeten van Boeddhabeelden. Nog steeds zijn veel tempels in India en Nepal versierd met swastika’s. Het teken wordt daar ook wel zonnerad genoemd en staat soms symbool voor de vier windstreken.

  2. @ Jaap , volgens mij hoef je niet zover in de tijd terug te gaan als iemand dit tegenwoordig doet . Volgens mij heeft dit met een
    enclave te maken die antisemitist en anti Nederland is ……………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *