WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

EXPOSITIE MANDALA’S IN KERKCENTRUM VLAARDINGEN-HOLY

VLAARDINGEN- In Kerkcentrum Holy aan de Reigerlaan in Vlaardingen is een nieuwe expositie te zien van 13 september tot 25 oktober. Mandala’s: Cirkels vol kleuren en vormen.

De mandala’s die tentoongesteld worden zijn gemaakt door Marguerite Putto – Dane en Corry Reimerink. Sinds een aantal jaren tekenen zij mandala’s. Het begon met cursussen en workshops. Het uitgangspunt van elke mandala is de cirkel. De tekening die daarin ontstaat is elke keer weer een verrassing. Corry: “Soms beginnen we met een voorbeeld dat we in een boek vinden, of bij een workshop aangereikt krijgen. Maar ook kan een tekst of een foto inspiratiebron zijn. Het is ook spannend om zonder plan te beginnen.”

Na het tekenen is het kleuren een heerlijke bezigheid. Ze gebruiken daarbij kleurpotloden, stiften of inkt. In de loop van de jaren hebben zij ook met andere technieken mandala’s gemaakt zoals in mozaïek en met stofjes als quilt.

Het Kerkcentrum is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ochtend van 9.00 – 12.00 uur en maandag, dinsdag en donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor een bezoek afwijkend van de openingstijden kan men bellen: tel.010-474 5644.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *