WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

FIETSER OP SNELWEG BENELUXTUNNEL SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een tweetal fietsers heeft maandagavond voor opschudding gezorgd in de Beneluxtunnel bij Schiedam, door het volgen van Google Maps, en op de snelweg terechtkwam te komen, wat leidde tot een gevaarlijke situatie.

De fietsers, die onbedoeld de instructies van hun navigatieapp volgden, werden door de politie staande gehouden. Zij hebben elk een bekeuring ontvangen voor het fietsen op de snelweg. Vervolgens zijn beide fietsers met een politiebusje van de weg gehaald om verdere gevaren te voorkomen.

De Beneluxtunnel heeft een aparte fietsbuis, die toegankelijk is via een lift en een roltrap. Fietsers worden aangemoedigd om deze veilige route te gebruiken om de tunnel te passeren.

6 gedachten over “FIETSER OP SNELWEG BENELUXTUNNEL SCHIEDAM

 1. Onbegrijpelijk. Overal staan borden voor fietsers en vooral maar op de (auto) navigatie blijven kijken en dan ook niet ineens het gevoel krijgen, dat het toch wel linke soep is om daar te fietsen.

  Laat me raden, vast geen lui van Nederlandse komaf.

 2. Wat denk je van die de debieltjes die in een raar pakkie op een reesfiets in clubjes met debiele snelheden over de fietspaden razen? Meestal witte mannen.

 3. @lamelullus Hanstotalloss.
  Uiteraard zijn het witte mannen op een race fiets.
  Heb jij ooit zwarte mannen op een racefiets gezien? Heel misschien een enkele op een normale fiets met trapondersteuning.
  Maar je hebt wel gelijk dat racefietsers ‘debieltjes’ zijn, zeker als ze in een groep rijden.
  Ze oefenen puur fiets terreur uit op zowel fietspaden als op autowegen. Spreek ze maar niet aan, dan heb je bonje.

  1. Ik heb een keer een kudde zwarte mannen zien fietsen maar dat waren weer zwarte pieten , ik weet niet of dat voor hun ook geldt ……………………

   1. @jan
    Dat was in de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Toen kwamen ze nog kleine cadeautjes brengen en niet hele bergen cadeaus halen.

    1. Leuk he , Het verhaal gaat eigenlijk over twee fietsers in de Benelux tunnel , tot ene alias Kreuger begint over witte mannen in rare pakken op reesfietsen op fietspaden , en het verhaal dan opeens weer een heel andere wending krijgt …………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *