WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

FILMS IN KONINGSHOF MAASSLUIS

MAASSLUIS- Ook dit seizoen programmeert Theater Koningshof in Maassluis weer films voor alle doelgroepen. Met de series Cinema Koningshof, Cinema Classic en Cinema Kids is er voor ieder wat wils. In de komende weken kunt u voor ieder van deze series terecht in de Koningshof.

Met Cinema Classic reist u zondag 28 september om 15.30 uur terug in 140928 - Back to the Futurede tijd met ‘Back to the Future’. Deze komische science fiction klassieker uit 1985 laat zien hoe Michael J. Fox als de 17-jarige Marty McFly met een tijdmachine terugreist nara het jaar 1955 en daar zijn eigen bestaan in gevaar brengt, wanneer hij bijna voorkomt dat zijn ouders verliefd op elkaar worden.

Woensdag 8 oktober draait ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en
verdween’ in Cinema Koningshof. In de film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson, klimt de 100-jarige Allen het raam uit en start een groots avontuur. 141008 - De 100 jarige man foto
We zien hoe hij opnieuw de wereld intrekt en ontdekken zo ook beetje bij beetje welke grootse avonturen hij al op zijn naam heeft staan.

Woensdag 22 oktober, 14.30 uur, draait om de jeugd met ‘Mees Kees op Kamp’ in de serie Cinema Kids. We volgen Mees Kees, Tobias en Sep tijdens het kamp met de hele klas. Wanneer de strenge directrice Dreus  onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden.

141022 - Mees Kees op KampWilt u zich van een plek verzekeren voor één van deze films? U kunt nu uw kaarten à 5 euro reserveren via www.theaterkoningshof.nl of even langslopen bij de kassa’s van het theater (Uiverlaan 20), VVV Maassluis (Heldringstraat 101) of Mastersound (Noordvliet 29).