WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

FOLDER TEGEN AANHOUDENDE CAMPEROVERLAST HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Er is een flyer in de maak tegen het illegaal overnachten in een camper in Hoek van Holland. In de folder maakt de gemeente Rotterdam duidelijk dat het niet is toegestaan om in uw camper te overnachten. Met uitzondering van de drie speciale camperplaatsen aan de Emmaboulevard, de Wierstraat (bij de camping) en aan de Strandboulevard. De folder wordt binnenkort uitgedeeld aan de bezoekers die zich niet aan de regels houden. Het uitdelen is het gevolg van binnengekomen klachten met betrekking op het illegaal overnachten in de camper op daarvoor niet bestemde parkeerplaatsen.

Aan de Strandboulevard zijn begin deze maand tien nieuwe camperplaaten aangelegd. De nieuwe plaatsen zijn er ter aanvulling op de vijf langs de Nieuwe Waterweg en het Recreatieoord. De campers kunnen maximaal twee nachten verblijven op deze camperplekken.

De behoefte aan de extra camperplaatsen is groot. De politie in Hoek van Holland heeft vorig jaar september waarschuwingen uitgedeeld aan gebruikers van de camperplaatsen langs de Emmaboulevard. Door het succes van deze vijf camperplekken stonden er geregeld tegen de twintig kampeerwagens.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 gedachten over “FOLDER TEGEN AANHOUDENDE CAMPEROVERLAST HOEK VAN HOLLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *