WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GAS TERUG BIJ WONINGAANPASSINGEN VOOR WARMTENET SCHIEDAM

SCHIEDAM- WoonPlus werkt, na gesprekken met bewoners van het Albert van Raalteplein, aan aanpassingen in het woningverbeterplan. Er is te hard van stapel gelopen door WoonPlus bij de benadering van de bewoners op plein in Groenoord, over de (voorbereidende) werkzaamheden voor aansluiting van de woningen op het toekomstig warmtenet van Eneco, zo werkende de verhuurder afgelopen april al.

WoonPlus belooft nu om voldoende tijd te nemen voor de voorbereiding. Bewoners worden daarbij betrokken en de (aangepaste) maatregelen zullen te zien zijn in de modelwoning.

Bekeken wordt ook of alternatieve oplossingen mogelijk zijn die meer tegemoetkomen aan de bewonerswensen en bezwaren. Daarnaast wordt gekeken naar een logische samenvoeging van toekomstige (onderhouds)maatregelen. De vergoedingen worden in combinatie met een strippenkaart, die bewoners extra keuze-opties biedt met betrekking tot de invulling en afwerking, opnieuw bekeken.

Eén gedachte over “GAS TERUG BIJ WONINGAANPASSINGEN VOOR WARMTENET SCHIEDAM

  1. Geweldig, twee honden vechten om één been, (WoonMin en de bewoners). De derde hond gaat ermee heen (Denk in dit geval).
    De ruilhandel tussen WoonMin en Denk zal beslist doorgaan, het Toerki-Erdo bejaardenhuis zal er huis komen. Anders zal Erdolullo de vijfde colonne activeren tot demonstraties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *