WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEDEELTELIJKE AFSLUITING A4 VOOR DELFT-SCHIEDAM

SCHIEDAM- In verband met de aanleg van de snelweg A4 Delft – Schiedam is de A4 tussen Delft en Den Hoorn vanaf vrijdag 21 augustus 21.00 uur tot maandag 24 augustus 05.00 uur en vrijdag 28 augustus 21. 00 uur tot maandag 31 augustus 05. 00 uur afgesloten. De op- en afritten Den Hoorn (13) en Delft (14) zijn niet bereikbaar. De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de aansluiting van het oude deel A4 met het nieuwe gedeelte richting Schiedam en de nieuwe af- en oprit Delft (14) op de Abtrechtseweg – N470. Een omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven.

A4 Delft-Schiedam foto: Joop van Houdt / Rijkswaterstaat.
A4 Delft-Schiedam
foto: Joop van Houdt / Rijkswaterstaat.

De A4 is een belangrijke Noord – Zuid route in de Randstad. Voor een betere bereikbaarheid legt Rijkswaterstaat de A4 Delft Schiedam aan. Dit zorgt
voor minder verkeer op de A13 tussen Rotterdam – Den  Haag en op het regionale wegennet van Delft, Midden-Delfland, Lansingerland en het Westland.

Komende vanuit Delft ligt de nieuwe snelweg circa 1 kilometer lang op maaiveld hoogte. Daarna wordt de weg over een lengte van circa 2,6 kilometer half verdiept aangelegd. Hierna volgt 1,4 kilometer verdiepte weg tot aan de bebouwing bij Vlaardingen en Schiedam. Daar gaat de snelweg omhoog om uit te komen in een landtunnel van 2 kilometer. Hierna kruist de A4 het knooppunt Kethelplein om vervolgens aan te sluiten op de bestaande A4 en A20.

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie over het project A4 Delft-Schiedam vindt u HIER. Blijft op de hoogte van de wegwerkzaamheden: Klik HIER, of bel 0800-8002 (gratis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *