WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEDICHTEN SCHRIJVEN BIJ MAC BRANDERSTAD SCHIEDAM

SCHIEDAM- MAC Brandersstad, aan het Spinhuispad in de binnenstad van Schiedam, organiseert een gedichtenworkshop voor iedereen die interesse heeft. Op woensdag 9 September bent u van 13.30 tot 15.30 uur welkom voor de gedichtenworkshop onder leiding van Freek Boon, Humanist bij GGZ-Delfland.

poezie

In deze workshop gaat u aan de slag om zelf een gedicht te maken. Welke onderwerpen inspireren u? Hoe geeft u uw eigen gedachten en gevoelens vorm? U hoeft geen ervaring te hebben, alleen interesse.

U kunt iets meebrengen als inspiratiebron. Freek Boon neemt zelf ook wat inspirerende objecten mee die tot gedichten kunnen leiden. Ook zullen er gedichten worden voorgedragen, deelnemers kunnen ook een eigen of een lievelingsgedicht meebrengen.

De workshop zal ruim de mogelijkheid bieden om zelf te oefenen en desgewenst om aan anderen de gedichten voor te lezen (het kan, het hoeft zeker niet). Doe vooral mee als u iets wilt proberen. Het gaat om het plezier en het prettig bezig zijn met taal, woorden, gedachten, gevoelens en uiteindelijk gedichten.

Als u wilt kan uw gedicht als `Gedicht van de maand` in de Te DOEN worden geplaatst. Op de website van Denkraam is ook ruimte voor gedichten.

Graag aanmelden voor maandag 7 september bij de balie van MAC Brandersstad of 010-2463724.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *