WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEMEENTE SCHIEDAM BETAALT VOOR CORONA-VERSLAGGEVING

SCHIEDAM- De lokale omroep Schie heeft van de gemeente Schiedam een extra subsidie ontvangen van 17.545 euro. Met het geld worden ‘extra professionele krachten ingehuurd voor verslaggeving ten tijden van het coronavirus.’ De inhuur geldt voor de periode van 14 april tot en met 19 juni.

De Schiedamse omroep ontving vorig jaar nog een extra subsidie uit de pot voor onderzoeksjournalistiek. De zender produceerde met de subsidie – samen met de collega omroepen Open Rotterdam en de WOS – een canard in vier delen, over een zogenaamde forse extra kostenoverschrijding bij de Hoekse lijn.

De lokale omroep voor Schiedam kreeg in 2017 de opdracht van burgemeester en wethouders om werk te maken van vernieuwingen op het vlak van journalistiek, techniek en een breed gebruik van sociale media.

In Schiedam ontvangen vrijwel alle lokale media-initiatieven subsidie van de gemeente. Dat bleek in november 2017 uit de beantwoording van vragen door GroenLinks naar het verstrekken van subsidie aan de Ziekenomroep Schiedam (ZOS).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “GEMEENTE SCHIEDAM BETAALT VOOR CORONA-VERSLAGGEVING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *