WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GETUIGEN ONGELUK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie is op zoek naar informatie over een verkeersongeval op de kruising van de Marathonweg en Marnixlaan. De bestuurster van een brommer werd daar donderdag 28 april aangereden door een auto, kwam ten val en raakte gewond. De veroorzaker reed door.

Een 17-jarige vrouw uit Vlaardingen reed die donderdag op haar brommer vanaf de Marnixlaan richting het centrum. Op de kruising met de Marathonweg stak zij over, wachtte even op het middenstuk van de weg, en reed daarna verder. Nog voor zij de overkant kon bereiken, tikte een personenauto haar van achteren aan. Hierdoor begon zij te slingeren en viel de Vlaardingse in de berm naast het fietspad. Het slachtoffer hield er een gebroken knie, schaafwonden en een gescheurde lip aan over. De veroorzaker van het ongeval reed door, in de richting van de snelweg.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Wie heeft het ongeval zien gebeuren en heeft informatie over het voertuig? Of wie weet meer? Ook spreekt de man graag met een jongeman. Hij fietste langs op het moment dat het slachoffer viel en hielp haar overeind. Om informatie door te geven, belt u met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *