WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEWONDE SCHIETINCIDENT IS 58-JARIGE MAN UIT ROTTERDAM

ROTTERDAM- Een 58-jarige man is het slachtoffer van het schietincident dat gisteravond plaatsvond op de kruising van de Nieuwe Binnenweg en de Korenaarstraat in Rotterdam-West. Rond 21.10 uur klonken er meerdere schoten. De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het incident en roept getuigen op om zich te melden.

Na de melding van het schietincident kwamen de hulpdiensten snel ter plaatse en vonden de man met verschillende schotwonden. De dader was inmiddels op de vlucht geslagen. De man was nog bij bewustzijn en is naar het ziekenhuis vervoerd om aan zijn verwondingen geholpen te worden. Daarna is hij aangehouden om zijn mogelijke rol bij het incident te onderzoeken.

De politie wil graag in contact komen met getuigen en bekijkt de camerabeelden van de omgeving. Er waren veel mensen die het incident hebben gezien. Als u een van hen bent, maar nog niet met de politie heeft gesproken, of als u andere informatie heeft die het onderzoek kan ondersteunen, bel dan 0900-8844.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *