WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GEZOCHT: CRIMINELE BULGAAR UIT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Wie kent de Bulgaar Atanas Hristov? Hij staat sinds dinsdagavond op de Nationale Opsporingslijst omdat hij wordt verdacht van twee zeer gewelddadige berovingen op bejaarden in Schiedam. Daarbij heeft hij buitensporig veel geweld gebruikt. De eerste beroving was 8 november 2012 en de tweede op 14 november 2012, beide in Schiedam.
https://www.youtube.com/watch?v=GP0hm-nY4OA
Twee mannen beroven in november 2012 een vrouw (79) met rollator in de hal van haar appartementencomplexin Schiedam van haar sieraden. Onder andere haar ring is van haar vingers gerukt. Een dader werd binnen een maand aangehouden, maar de man die de vrouw meesleurde loopt nog altijd vrij rond. De politie gaat er vanuit dat dat Atanas Hristov is.

Atanas Hristov is geboren op 13 december 1988, heeft de Bulgaarse nationaliteit en is zo’n 1.65 a 1.70m lang. De foto’s van hem zijn van zo’n twee jaar terug dus zijn haardracht kan nu anders zijn. Misschien maakt Hristov gebruik van een valse identiteit. Mogelijk is hij daarom nog niet gepakt.

Wie weet waar Atanas Hristov is of de afgelopen tijd heeft verbleven, of hoe hij zich mogelijk nu noemt? Wie heeft hem ergens gezien of gesproken?

Reacties
Landelijke Eenheid: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

Wie kent de Bulgaar Atanas Hristov