WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GOSPEL IN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De Zuid-Afrikaanse gospelzanger Piet Smit komt op dinsdag 23 september naar de Dorpskerk in Hoek van Holland. Zijn luisterliedjes hebben veel folk- en country-invloeden en zijn teksten gaan over Bijbelse verhalen en dingen uit het dagelijks leven.

Zijn meest recente album ‘Eerste liefde’ was onlangs nog genomineerd voor de beste gospelalbum in Zuid-Afrika. In zijn eigen land is hij een van de meest geliefde artiesten en dankzij de radio en zijn optredens in Nederland is Piet Smit zo langzamerhand ook hier een bekende naam aan het worden. Hij nam zelfs enkele CD’s in het
Nederlands op. Met zijn duidelijke uitspraak zullen Nederlanders overigens heel weinig moeite hebben om zijn Zuid-Afrikaanse teksten te verstaan.

Op dinsdag 23 september is hij dus te horen en te zien in de Dorpskerk aan de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland. Wim Pols opent en presenteert het programma dat begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Reserveren is niet nodig want de toegang is vrij. Wel wordt er aan het eind van het concert een collecte gehouden.