WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GROTE BRAND IN KELDERBERGING FLAT ROTTERDAM-OMMOORD

ROTTERDAM- Er is een hevige rookontwikkeling ontstaan door een brand op de Eliotplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord. De brand is om 16.07 uur uitgebroken in een van de kelderboxen onder het flatgebouw.

Er zijn geen gewonden gevallen, maar de schade lijkt aanzienlijk. De vlammen zijn mogelijk overgeslagen naar andere bergingen en veroorzaken een dikke rookwolk.

De rook heeft zich verspreid over verschillende verdiepingen. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse. Het advies is om uit de buurt van de rook te blijven en de ventilatiesystemen uit te schakelen.

De bovenliggende verdiepingen worden gecontroleerd op koolstofmonoxide. Er is waterleiding kapot gegaan. De bewoners van de flat hebben geen water totdat de leiding is gemaakt. Naar verwachting duurt dit zeker tot vanavond.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *