WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

GROTE DRUGSVANGST OP STATION SCHIEDAM CENTRUM

SCHIEDAM- In een onverwachte wending tijdens een preventieve fouilleeractie op het station Schiedam Centrum, heeft de politie afgelopen vrijdag een aanzienlijke hoeveelheid drugs in beslag genomen. De actie, die plaatsvond op 15 maart en uitgevoerd werd op last van de burgemeester, was primair gericht op het verwijderen van wapens uit het veiligheidsrisicogebied.

De politie, die al meerdere personen had gefouilleerd, merkte een individu op met een reiskoffer. Na een discrete verplaatsing naar een afgelegen hoek van het station, bekende de betrokkene onmiddellijk dat er wiet in de koffer aanwezig was. Tot verbazing van de agenten bleek de koffer gevuld met meerdere zakken henneptoppen, in totaal goed voor 2,5 kilo.

De verdachte is ter plaatse aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Een daaropvolgende huiszoeking, geleid door de verzamelde informatie, resulteerde in de ontdekking van een operationele hennepkwekerij en een extra 1,5 kilo verpakte henneptoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *