WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HARGPLEIN SCHIEDAM TEGEN VERGUNNING APPARTEMENTEN BANKKANTOOR

SCHIEDAM- De bewonersvereniging Hargplein-Kethel wil dat de gemeente geen vergunning verleent voor de bouw van negen appartementen in het voormalige Rabo-bankkantoor aan de Zwaluwlaan, dan wel ervoor zorgt dat deze appartementen over eigen parkeerplekken gaan beschikken, zodat de overige parkeerruimte niet verder belast wordt.

De vereniging laat het stadsbestuur weten: ‘Hoewel een verkeersdeskundige van uw gemeente tijdens de inloopmiddag in het betreffende pand ons verzekerde dat er voldoende parkeergelegenheid is op het Hargplein, menen wij dit toch – vanuit onze eigen ervaringen als bewoners- te moeten tegenspreken.’

Bewoners van het Hargplein zeggen nu al parkeeroverlast te ondervinden van de bewoners van De Nieuwe Harg (die niet altijd parkeren in hun ondergrondse garage), bezoekers van Winkelcentrum Hof van Spaland en bijeenkomsten in De Ark. Waardoor voor de bewoners van het Hargplein vaak nauwelijks nog parkeerplekken zijn te vinden.

2 gedachten over “HARGPLEIN SCHIEDAM TEGEN VERGUNNING APPARTEMENTEN BANKKANTOOR

  1. Sommige mensen zijn overal tegen Hans, als ze nou voor betaald/vergunningparkeren waren geweest was er niets aan de hand, maar daar waren ze vast ook tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *