WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HENNEPKWEKERIJ AALSCHOLVERLAAN AANGETROFFEN

DSC00003VLAARDINGEN- Op de Aalscholverlaan in Vlaardingen-Holy is dinsdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen met 327 planten. De Lichtblauwe Brigade en de Politie hebben de hennepkwekerij ontmanteld. Na deze ontmanteling zijn de planten en de gebruikte apparatuur ter plaatse vernietigd. Er zijn twee verdachten aangehouden.
Er was sprake van stroomdiefstal, Stedin heeft de stroom afgesloten. De gemeente Vlaardingen heeft opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. De ontmantelingskosten worden verhaald op de overtreder(s).
De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook bij de gemeente kunt u meldingen doen via (010) 248 4000.