WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HOMMELES BIJ BUURTBIOS WOUDHOEK IN SCHIEDAM

buurtbios 1SCHIEDAM- Het voortbestaan van de Buurtbios Woudhoek in Schiedam hangt aan een zijde draad. De initiatiefnemers achter de Schiedamse openluchtbioscoop zijn met knallende ruzie uit elkaar gegaan. Er is onder andere onenigheid over de locaties in de wijk waar een filmscherm zou worden opgesteld.

Door het geschil is de kans groot dat het buitenevenement, dat de afgelopen jaren in het laatste weekend van september plaatsvond, geen vervolg meer krijgt, aldus een van de vrijwilligers achter het evenement.

Een eerste subsidieaanvraag voor het tijdelijke filmtheater is in het voorjaar al ingetrokken, zo vertelt een bestuurslid van de Wijk- en Bewonersvereniging Woudhoek. De bewonersvereniging is nog altijd bereid tot het verstrekken van een subsidie, maar de facebookpagina van de buurtbios is al offline.

Een van de stuwende krachten achter de buurtbios zal dinsdagavond proberen alle vrijwilligers alsnog te mobiliseren in een laatste poging om de Buurtbios Woudhoek nieuw leven in te blazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *