WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

HONDEN SCHIEDAM MOETEN OP COMMANDO POEPEN

SCHIEDAM- Hondentoiletten in Schiedam worden niet veel gebruikt, omdat de inrichting niet deugd, viervoeters zitten er niet op hun gemak. Dat is althans de overtuiging van GroenLinks (GL) en Progressief Schiedam (PS). Daarnaast willen de partijen dat honden in Schiedam gaan leren om op commando te poepen.

‘Een hond die zijn behoefte doet is kwetsbaar en heeft dan graag overzicht, terwijl veel hondentoiletten juist zo zijn ingericht dat het zicht ontnomen wordt’, stellen de twee. Wat de linkse oppositiepartijen betreft wordt daar eerst onderzoek naar gedaan en zo nodig worden de hondentoiletten anders ingericht.

Ook willen de partijen afrekenen met een hardnekkig misverstand rond het hondenpoepprobleem. Honden zouden niet op commando kunnen poepen. Onzin, vinden GL en PS. ‘Dit is een hond heel goed aan te leren. Als een baas met zijn (jonge) hond op cursus gaat zal dit ten goede komen van het gedrag van de hond (en baas) en zal er minder poep liggen op plaatsen, waar we dat niet willen hebben.’

3 gedachten over “HONDEN SCHIEDAM MOETEN OP COMMANDO POEPEN

  1. Mijn hond poept alleen op gras maar niet op commando. Hij poept wel als ik vind dat het te lang duurt dan sta ik stil en gaat hij alsnog zitten. Hondentoiletten zijn vies en alleen zand dus niks voor mijn hond.

  2. Gl en ps. Jullie zijn niet goed bij je hoofd. Ze moeten jullie op commando leren poepen. Zijn jullie de weg een beetje kwijt in schiedam. Ga op commando eens dingen doen die echt belangrijk zijn.

  3. dat bestuur daar in schiedam is zoiezo helemaal de weg kwijt en niet goed snik
    dat is al jaren zo , helemaal verneukt dat schiedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *