WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INBREKERS ROTTERDAM SLAAN TOE IN BRABANT

ROTTERDAM- Drie mannen uit Rotterdam zijn aangehouden in Brabant voor een inbraak in Klundert. Afgelopen nacht zou het trio hebben toegeslagen bij een supermarkt aan de Doorsteek in Klundert.

Om ongeveer 03.30 uur meldde een getuige dat er werd ingebroken bij de supermarkt. De politie ging direct ter plaatse en zag een auto wegrijden. Er ontstond een achtervolging die eindigde aan de Twintighoven in Zevenbergen. De vluchtauto crashte tegen een stalen hek in die straat. Agenten zagen vier mannen wegrennen. Meerdere politiemensen werden opgeroepen om te assisteren bij de melding. Ook een politiehelikopter vloog in de omgeving van Zevenbergen om te zoeken naar de verdachten.

In de Twintighoven werd rond 03.40 uur de eerste verdachte aangehouden. Dit was een 25-jarige man uit Rotterdam. De tweede verdachte, een 21-jarige inwoner van Rotterdam, kon worden aangehouden op de N285 in Zevenbergen. Dit was rond 04.30 uur. In de Prins Hendrikstraat in Zevenbergen werd een derde verdachte aangehouden omstreeks 04.50 uur. De vierde verdachte wist te ontkomen.

Bij een onderzoek in de gecrashte auto zijn sigaretten aangetroffen. Uit de supermarkt waren, volgens de medewerker van de winkel, sigaretten gestolen. Door de politie is een aangifte opgenomen.

De verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze vandaag door rechercheurs gehoord over de strafbare feiten waarvan zij verdacht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *