WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘INCIDENTEN IN ERASMUSHAL VLAARDINGEN NIET TE VOORKOMEN’

VLAARDINGEN- Het is niet te voorkomen dat er incidenten plaatsvinden in de Erasmushal in de Vlaardingse Westwijk, waarbij afspraken met de gemeente worden ondermijnd, maar zodra zich een ongewenste situatie voordoet, doet de gemeente alles wat mogelijk is om deze situatie zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Dat alles wordt de fractie van de SP duidelijk gemaakt in antwoord op schriftelijke vragen.

Zo is er een contact tussen de beheerder (Stroomopwaarts) en de gemeente (Team Sport), maar de SP heeft gesignaleerd dat de filters van de luchtbehandeling onlangs verstopt waren en een deel van de filters nooit hebben gewerkt. Er zitten gaten in de muur en wasbakken zitten los. De beheerder heeft hierover meerdere meldingen gedaan bij de gemeente. Inmiddels zijn de filters vervangen (deze werkten wel, maar zaten vol met stof) en is er groot onderhoud gepleegd in de voorjaarsvakantie. Zo kunnen er zo veel mogelijk gymlessen, sporttrainingen en wedstrijden doorgaan. Op korte termijn vindt ook een overleg plaats om te zorgen dat het ventilatiesysteem (en koeling/airco) op orde is voor aanvang van de komende zomerperiode.

Eén gedachte over “‘INCIDENTEN IN ERASMUSHAL VLAARDINGEN NIET TE VOORKOMEN’

  1. Wasbakken los en gaten in de muur? Dat ligt niet aan stroomopwaarts of teamsport maar aan het soort volk dat daar komt. De gymzaal die we voor de asielzoekers bouwden in Krimpen a/d IJssel ging ook maar twee dagen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *