WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INSLUIPER SCHIEDAM-WEST ‘VERMOEDELIJK LICHT GETINT’

SCHIEDAM- De man die afgelopen nacht een 77-jarige vrouw bestal in haar eigen woning in Schiedam-West wordt door de politie inmiddels omschreven als ‘vermoedelijk licht getint’. Kort na het incident werd weliswaar een signalement van de dader verspreid, maar over de etniciteit van de dader werd gezwegen.

De politie zoekt dus een vermoedelijk licht getinte man. Hij droeg donkere kleding; waarschijnlijk doordrenkt door de regen.

De crimineel drong kort na 03.15 uur vannacht het huis binnen aan de Willem de Zwijgerlaan. De overvaller ging er vandoor met persoonlijke bezittingen van de vrouw, vermoedelijk via de Amalia van Solmsstraat. De vrouw was erg ontdaan, maar fysiek ongedeerd. Agenten hebben zich over haar ontfermd. Er zijn sporen veiliggesteld en er wordt een buurtonderzoek gehouden.

Wie heeft er iets hebben gezien tussen 03.00 en 04.00 uur vannacht. Ook komt de politie graag in contact met mensen die camerabeelden hebben. Bel met 0900-8844 als u informatie heeft over deze brute overval. Ook kleine dingen kunnen waardevol zijn voor het onderzoek. U kunt ook bellen met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *