WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

INZAMELING VOOR BUSJE SENIOREN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De Stichting Ouderen Uitjes Westland (OUW) zoekt gulle gevers via de What’s App die willen meebetalen aan de tweedehands bus die de stichting onlangs heeft aangeschaft. De bus wordt ingezet om spullen op te kunnen halen en weg te brengen voor de Kringloopwinkel van de stichting in Hoek van Holland. De OUW resideert in de Zekkenstraat 9.

Zo’n 4 jaar geleden is OUW begonnen met het organiseren van uitjes voor senioren in Hoek van Holland. De vraag naar gezellig een middagje weg bleek enorm groot te zijn onder vijfenzestigplussers.

Dit is eigenlijk de groep die overal een beetje buiten valt, meet de stichting. OUW: ‘Ze zijn te goed voor verzorging en extra aandacht, maar de extra aandacht is toch eigenlijk wel nodig. Deze mensen raken met hun goede gezondheid juist in hun sociaal isolement. Er is geen extra aandacht voor deze groep, want daar vragen ze ook niet naar.’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *