WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

JEUGDSTAD VLAARDINGEN IN VOLLE GANG

VLAARDINGEN- Niemand hoeft zich te vervelen in de kerstvakantie. Jeugdstad is voor de 45e editie opgebouwd op een nieuwe locatie: Produktiestraat 2-4 (naast Leen Bakker). De organisatie is erg blij met deze nieuwe locatie waar alle activiteiten in één grote hal passen, heel overzichtelijk en ondanks dat dit een ex-fabriek is, toch ook gezellig.

Jeugdstad is in volle gang. De eerste dag was het al lekker druk, 385 kinderen en vandaag, de tweede dag staat de teller aan het begin van de middag al op ruim 400.

Het hele pand is gevuld met activiteiten van Jeugdstad en het is dus een ware ontdekkingstocht wat er te doen is.

Als we bij de ingang beginnen komen we langs de kassa, garderobe, horeca, EHBO, Prusic-klimmen, kleien, kinderkookcafé, poffertjes, timmeren, solderen, crea & emailleren, het grote- & kleine springkussen, ons podium en grote tribune, de muziekman met zelf te maken instrumenten, chemie, schilderen op ezels, glas graveren, kappen & schminken en glas/porselein verven. Kortom ruim 20 verschillende activiteiten waarbij iedereen zelf kan kiezen wat hij die dag allemaal wil doen.

Wanneer je alle activiteiten in één dag wil doen, dan heb je echt de hele dag nodig.

Het podiumteam heeft een heel nieuw programma. Dagelijks is er op diverse posters te zien wat er wanneer in het theater te doen is. Ook de talentenjacht is er weer elke dag en dus kunnen alle kinderen hun talenten hier laten zien. Je kan je hiervoor opgeven bij het podiumteam op de dag dat je wilt optreden tot 13.00 uur.

Kinderen vanaf 5 tot ongeveer 8 jaar kunnen begeleid worden. De oudere kinderen kunnen ook zelfstandig door Jeugdstad en is het dus voldoende wanneer ze veilig gebracht worden en later weer opgehaald.

Alle kinderen krijgen bij de kassa een activiteitenkaart én een gekleurd bandje om de pols. Op het bandje kan het kaartnummer en eventueel telefoonnummer worden gezet.

De openingsdagen zijn:

Maandag 24, donderdag 27 en vrijdag 28 december

Maandag 31 december 2018, woensdag 2 en donderdag 3 januari 2019.

Alle dagen van 10.00-16.00 uur.

De kosten zijn voor kinderen 5 euro en voor begeleiding 2 euro.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *