WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KAARTLEGSTER IZABELA VOORZIET IN JULI AL ‘IETS SCHOKKENDS IN ROTTERDAM’

ROTTERDAM- In de maand juli deed de Zweedse kaartlegster en waarzegster Izabela, die internationaal bekend staat om haar accurate voorspellingen, een reading waarin de stad Rotterdam op het laatste moment haar aandacht vroeg. In een video die op YouTube is geplaatst, lijkt ze een verwijzing te maken naar de gebeurtenissen van gisteren in en rondom het Erasmus MC, waar ze zegt dat ze iets ‘schokkends’ ziet gebeuren in Rotterdam. Ze vertelt met de zigeunerkaarten in haar hand: ‘Er komt iets heel groots uit Rotterdam…dat zal schokken… niet alleen Nederland, maar de hele wereld. Het zal schokkend zijn, maar het is goed dat het naar buiten komt. Het is alsof het naar buiten moet komen.’

De waarzegster verwierf eind vorig jaar wereldfaam toen ze twee weken voordat de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern onverwachts aftrad, dit al had voorspeld door haar glazen bol. Onlangs zag ze ook een grote explosie in Italië aankomen, waar kort daarna een ernstig ongeluk gebeurde in een fabriek voor explosieven vlakbij de Adriatische kust in Centraal-Italië.

In haar video over Nederland voorspelt ze onder meer dat Nederland een vrouwelijke leider zal krijgen: ‘Een vriendelijke vrouw’. En: ‘Ik zie dat veel boeren hun boerderijen zullen kunnen behouden. Ze zullen niet onder druk worden gezet om te verkopen.’

7 gedachten over “KAARTLEGSTER IZABELA VOORZIET IN JULI AL ‘IETS SCHOKKENDS IN ROTTERDAM’

  1. Al dat stomme gelul achteraf door ” een waarzegster uit Zweden ” , er gebeuren veel te veel rot dingen in Rotterdam , en wat er nu is gebeurt is helemaal vreselijk , maar om daar gelijk een of ander medium aan te plakken vind ik niet normaal .

  2. Als Schiedamsnieuws.nl of rijnmond- of waterwegactueel, of hoe dit ook mag heten, een beetje serieus genomen wil blijven worden dan gaat dit soort bullshit artikeltjes niet bepaald helpen.

  3. Ik voorspel dat de aarde blijft draaien en de zon uiteindelijk weer te zien is, de zon komt niet op. Hele volksstammen die denken dat de zon opkomt…..Lache toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *