WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘KERSTMARKT VLAARDINGEN HAD VEEL WEG VAN DDR’

VLAARDINGEN- Welke rol heeft de gemeente zelf cq de burgemeester gespeeld in het QR- en politiebeleid van afgelopen weekend in Vlaardingen? Onder meer die vraag legt de fractie Boers (fB) voor aan het stadsbestuur. Dit naar aanleiding van massale politie-inzet en zeer strenge QR-controles. Zo wil de fB weten wie verantwoordelijk zijn voor de gekozen maatregelen voor de Kerstmarkt?

FB: ‘Vlaardingen was afgelopen weekend trending op Twitter. Normaal gesproken misschien iets om trots op te zijn, maar zeker niet in dit geval. Door een overmacht van politie, Mobiele Eenheid, handhavers en beveiligers, en door een streng QR-beleid voor de Kerstmarkt, ging onze stad viraal met een uitstraling die veel weg had van die van de vroegere DDR.’

In totaal komt de fB met 21 schriftelijke vragen voor het stadsbestuur. FB: ‘Gezien de vele reclame die het stadsbestuur ervoor maakt, bent u blijkbaar overtuigd van de werking van de ‘coronavaccins’. Waarom vond u het dan toch nodig om die gevaccineerden te beschermen tegen ongevaccineerden, die nota bene alleen ergens toegang hebben met een zeer recente negatieve testuitslag? Wat kunnen we de komende maanden nog meer aan maatregelen verwachten?’

12 gedachten over “‘KERSTMARKT VLAARDINGEN HAD VEEL WEG VAN DDR’

 1. Nu weet ik waar de stenen van de ‘Muur’ zijn gebleven. Binnenkort verkopen de Duiters ook nog de oude wachttorens met zoeklichten, van de oude Oost-West grens.
  Checkpoint Eenhoorn klinkt wel leuk.

 2. De ‘demonstranten’ liepen met borden met engelse teksten er op. Ik vraag me af door welke globalist ze betaald werden en wie die borden aan ze uitgedeeld heeft. Dit soort buitenlandse inmenging is schandalig en het zou goed zijn als fB daar afstand van neemt.

  1. Welke demonstranten? Ik zie agenten die met mulkorven op pandemietje staan te spelen. Maar een muilkorf werkt ook al niet tegen de gevolgen van de genocideprik. De lap dient puur te vernedring (en de allerdomste ontlenen er schijnveiligheid aan).

     1. Maar waarom engelse teksten? Ik denk dat ze betaald worden vanuit het buitenland en dan foto’s moeten laten zien waarop ze staan te demonstreren met teksten in het engels zodat de opdrachtgever weet waar hij ze voor betaald heeft. Dit zijn beroepsdemonstranten die het alleen voor het geld doen. Bah!

 3. Ik ben blij dat Ron Boers hierover zeer terechte vragen stelt. Want wat rechtvaardigt de inzet van deze politiemacht? Waarom en namens wie wordt onze politie misbruikt om onschuldige burgers te intimideren? Waarom en namens wie handhaaft onze politie bij deze onwettige segregatie van onschuldige burgers? Welke dreiging gaat er uit van een kerstmarkt op zaterdagmiddag? EN WAAR ZIJN ALLE KERSTVERSIERINGEN, BEZOEKERS EN MIDDENSTANDERS GEBLEVEN? In ieder geval, het hele spektakel ging viral, inclusief de discriminatoire behandeling van Daniel Gerritsen en het indringende pleidooi “de man met de witte jas” (zie YT kanaal van Patriot Freedom Dutch TV) waardoor er wel wat valt uit te leggen. Dus hoera, Vlaardingen staat weer op de kaart!

 4. Ik zie nog even af van een prik: wil de begrafenisbranch niet overbelasten, die hadden de capaciteit ook wel op kunnen schalen het afgelopen jaar. Niet gebeurd, gemiste kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *