WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘KERSTNACHT ZINGEN MAASSLUIS AFGELAST WEGENS VEILIGHEID’

MAASSLUIS- Grote verbazing bij raadslid Aad Solleveld van Maassluis Belang nu blijkt dat het Kerstnacht Zingen in het Stadshart dit jaar om veiligheidsredenen niet door kan gaan. Solleveld: ‘Al meerdere decennia wordt dit gehouden, zonder wanklank! Wat is er veranderd?’

Het evenement werd in 2020 en 2021 verboden vanwege de lockdown(s), maar de organisatie kon in 2022 het Kerstnacht Zingen weet hervatten.

Kerstnacht Zingen in Maassluis is een evenement op kerstavond waarbij iedereen samen kerstliederen kan zingen op de Markt van Maassluis. Het evenement begint om 23.30 uur en wordt begeleid door een orkest. Het is een gezellige en sfeervolle manier om de kerstnacht in te luiden. Er zijn ook andere activiteiten in Maassluis rondom de kerstperiode, zoals een kerstmarkt, concerten met kaarslicht en een kerstzangdienst in de Groote Kerk.

Het Kerstnacht Zingen Maassluis begon in 1999 als een initiatief van een groepje vrienden die samen kerstliederen wilden zingen op de Markt. Het evenement groeide al snel uit tot een jaarlijkse traditie waarbij honderden mensen meededen. Het werd ook steeds professioneler georganiseerd, met medewerking van een orkest, een dirigent, een geluidsinstallatie en een programmaboekje. Het Kerstnacht Zingen is uitgegroeid tot een hoogtepunt van de kerstperiode in Maassluis, waarbij mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkwamen om de geboorte van Jezus te vieren.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Eén gedachte over “‘KERSTNACHT ZINGEN MAASSLUIS AFGELAST WEGENS VEILIGHEID’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *