WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KIJKDAG KLUSWONINGEN

SCHIEDAM-Is een klushuis in Schiedam-West iets voor u? Het gaat om twaalf centraal gelegen authentieke zeskamerwoningen mét tuin in de Kortlandstraat en Gordonstraat. Een unieke kans om een woning te creëren afgestemd op eigen behoeften, smaak en budget.
Kom naar de kijkdagen op zaterdag 24 mei tussen 11.00 uur en 15.00 uur en op vrijdagmiddag 30 mei tussen 17.00 en 19.00 uur in de Kortlandstraat. Op dinsdagavond 3 juni vind er van 19.00 uur tot 21.00 uur een informatiemarkt plaats in de Cornelis Hagazaal van het Stadskantoor, Stadserf 1. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u de architect, de energiespecialist, financiële adviseurs en medeklussers.

Voor de klushuizen is de starterslening van de gemeente Schiedam van toepassing. Het is een lening voor mensen die voor het eerst een huis kopen. De starterslening overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten (koopsom + bijkomende kosten) van de woning en het bedrag dat de starter maximaal kan lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).kortland_03