WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KINDEROPVANG OF THEEHUIS IN HEEMTUIN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Voor de Vlaardingse Heemtuin wordt een organisatie of ondernemer gezocht die mogelijkheden ziet om de Heemtuin een toekomst te geven door middel van bijvoorbeeld een expositieruimte, een theehuis of een kinderopvang. Op die manier denkt het stadsbestuur gehoor te geven aan de wens van de gemeenteraad. De raad wil dat de tuin in de Westwijk ook na 2021 haar biodiversiteit en natuur- en milieu educatieve functie houdt. De financiële gevolgen hiervan moeten inzichtelijk worden gemaakt bij de Kadernota in het voorjaar.

Ziet uw organisatie mogelijkheden in de Heemtuin? Dan praat de gemeente hierover graag met u verder. U kunt uw interesse kenbaar maken door een bericht te sturen naar www.vlaardingen.nl/contactformulier. Dan volgt een uitnodiging voor een intakegesprek. 

De Vlaardingse gemeenteraad heeft afgelopen november aangegeven plannen te verlangen en een onderzoek voor het behoud van de Heemtuin, maar ook voor kinderboerderij Holywood. Het volledig wegbezuinigen van twee projecten lijkt daarmee van de baan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “KINDEROPVANG OF THEEHUIS IN HEEMTUIN VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *