WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KINDERWORKSHOP IN STEDELIJK MUSEUM SCHIEDAM

SCHIEDAM- Heb jij ze ook? Spullen die je ooit lief waren, die je verzamelde en nu waardeloos rondslingeren? Onderneem actie, stop alles in een zak, neem ze mee naar het Stedelijk Museum Schiedam en blaas deze alledaagse werkelijkheid nieuw leven in. Dat kan tijdens de workshop op zondag 15 april en zondag 6 mei 2018 van 14.00 – 15.30 uur. De workshop voor kinderen van 4 tot 12 jaar is gratis, vol = vol. Graag aanmelden via info@stedelijkmuseumschiedam.nl.

De workshop assemblages maken sluit aan bij de tentoonstelling Jan Henderikse. Alles en Niets die nu in het museum is te zien. Van alledaagse spullen maakt Jan Henderikse kunst door ze te ordenen op kleur, vorm of materiaal. Hij zei: ‘Voor mij had het werken met afval vooral ook met liefde te maken. De liefde van mensen voor al die spullen en dingen. Vandaag is het ‘begeerte’ en morgen is het ‘afval’. Dat intrigeert me.’ Vóór of na de workshop kun je de tentoonstelling bezoeken, met gratis speurtocht.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *