WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KLAUTERWOUD VLAARDINGEN OEFENTERREIN SPECIAL OLYMPICS

VLAARDINGEN- Vandaag vindt de kennismakingsbijeenkomst plaats van de aangepast sporters van Vlaardingen en Schiedam die meedoen aan de Special Olympics Nationale Spelen 2024 in Tilburg en Breda. De bijeenkomst bij het klauterwoud in de Broekpolder, die vanmiddag start en wordt geopend door de Vlaardingse wethouder Jacky Silos (CDA), samen met betrokken wethouders van Maasluis en Schiedam.

Na de opening en het officiële welkomstwoord, krijgen de sporters de kans om elkaar beter te leren kennen door middel van diverse sportieve activiteiten. Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld als plezierige voorbereiding, maar ook om de teamgeest en kameraadschap te versterken.

De Special Olympics Nationale Spelen zijn een platform waar aangepaste sporters hun vaardigheden en doorzettingsvermogen kunnen tonen. Het evenement belooft een inspirerende ervaring te worden, zowel voor de deelnemers als voor de toeschouwers.

Met de steun van de waterweggemeenten en de inzet van de atleten, zetten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zich in voor een succesvolle en onvergetelijke deelname aan de Special Olympics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *