WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

KOMST HOTEL SCHIEVESTE SCHIEDAM-OOST MINDER ZEKER

SCHIEDAM- Er bestaat een beperkt risico dat de ontwikkelaar afhaakt van het viersterrenhotel op Schieveste in Schiedam-Oost. Dat maakt het AOV op uit de Jaarstukken.

Burgemeester en wethouders rekenen op basis van de afspraak dat de hotelontwikkelaar daadwerkelijk overgaat tot de bouw van het hotel. Tegelijk krijgt het AOV te horen: ‘Er is echter wel ook rekening gehouden met het risico dat de ontwikkelaar niet gaat ontwikkelen. De grondexploitatie loopt dan vertraging op.’

De luxe penthouses op de boven verdiepingen van het Schiehotel zijn voor long en short stay. De penthouses worden voorzien van de service die het hotel biedt. Het uitzicht vanaf de bovenverdiepingen wordt door de projectontwikkelaar omschreven als ‘erg bijzonder, spectaculair en uitnodigend’. Dit vanwege drie verschillende gezichten, het polderlandschap, havengebied en de skyline van Rotterdam.
Het gemeentebestuur heeft in 2017 al ingestemd met de komst van het hotel met luxe penthouses op de bovenverdiepingen. Na oplevering biedt het Schiehotel een hotelfunctie plus conferentie- en horeca-activiteiten, waaronder een skybar en restaurant.

Het gebied Schieveste ligt langs de A20 ter hoogte van de afslag Schiedam en station Centrum. Hier wordt plaats gemaakt voor het Schiehotel, naast onder meer de bioscoop, parkeergarage en horeca.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “KOMST HOTEL SCHIEVESTE SCHIEDAM-OOST MINDER ZEKER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *