WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

LATE ZOMERWANDELING VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De zomer loopt op zijn eind. Dat kunt u in de natuur goed ontdekken. Op 23 september kunt u onder leiding van gidsen de mooiste plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder in Vlaardingen ontdekken. En zij vertellen u er van alles over. Zij vertrekken om 14.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loopt u gratis mee. De gidsen adviseren u een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort.

Zin om mee te lopen? U kunt u aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Wanneer u zich niet aanmeldt kan het zijn dat u niet mee kunt. Ook honden mogen meelopen, maar wel aan de lijn.
Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de herfstwandeling op 29 oktober en de herfstwandeling op 25 november. De eerstvolgende themawandeling is op 8 oktober, dan gaan we gezamenlijk op zoek naar de grote grazers.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *