WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

LED-STRAATVERLICHTING VLAARDINGEN-HOLY

VLAARDINGEN- In de Kruidenbuurt in Vlaardinge-Holy werkt Nobralux aan het vervangen van straatverlichting. De lantarens krijgen LED-verlichting en de masten krijgen een verfbeurt.

Volgens de gemeente geeft de nieuwe LED-verlichting ‘iets meer licht en verlicht gelijkmatiger’. Bovendien hebben de LED-lampen een langere duur waardoor er minder vaak lampen vervangen hoeven te worden en gaan de energiekosten omlaag. Voor de werkzaamheden gebruikt de aannemer een hoogwerker, maar het verkeer kan er naar verwachting vrijwel altijd langs.

Ter hoogte van Kruidenpad 15 tot en met 29 worden enkele lichtmasten verplaatst. Deze masten staan nu tussen de bomen waardoor donkere plekken ontstaan. Door de masten verder van de bomen te plaatsen wordt de straat beter verlicht. De werkzaamheden vinden plaats aan het Kruidenpad, Christoffelkruid, Vingerhoedskruid, Fonteinkruid, Duizendguldenkruid, Fluitekruid en de Adenaurlaan.

De vervangingsactie is onderdeel van vervanging van de openbare verlichting in heel Vlaardingen. De planning is nog in de maak, maar dit jaar worden in ieder geval ook de straatlantarens in de Babberspolder en in de Jacoba van Beierenstraat aangepakt.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *