WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

LEEGSTAND IN GERENOVEERD BLOK LORENZLAAN SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Het is weer zover: na drie jaar is er weer winkelleegstand in het gebouw aan de Lorenzlaan (hoek Hogenbanweg) in Schiedam-Oost. Dit gebouw is eigendom van Woonplus en is in 2020 helemaal opgeknapt en gemoderniseerd. Er zijn niet alleen winkels en bedrijfsruimtes, maar ook sociale huurwoningen in het gebouw.

De vorige periode van leegstand ontstond in 2017 toen bedrijven vertrokken vanwege de naderende sloop- en renovatieplannen.

Een van de winkels die als een van de laatste wegging bij de Hogenbanweg, was de bekende viswinkel De Rog. Het pand waar de winkel in zat, is gesloopt. De eigenaar kon geen geschikte andere plek vinden in de omgeving. De winkel wordt nog steeds erg gemist door de mensen die in Oost en Oud-Mathenesse wonen.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

2 gedachten over “LEEGSTAND IN GERENOVEERD BLOK LORENZLAAN SCHIEDAM-OOST

  1. Snap echt niet dat er bij nieuwbouw of renovatie nog commerciële ruimtes gecreëerd worden. Er is zoveel leegstand in winkels. Daarom alleen maar woningen en nog eens woningen.. Die leegstand komt nu alleen maar armoedig over.

  2. Naar mijn idee zit er maar 1 winkeltje in 1 van de ruimtes en zijn de overige , waarvan deze leeg staat, werkruimtes. Afgeplakt en niet toegankelijk vanaf de straat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *