WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

LES IN ROLSTOELHANDBAL SCHIEDAM

 

Foto: Rolstoelhandbalteam Ventura.

SCHIEDAM- Ventura geeft vandaag een clinic rolstoelhandbal. Bijna een jaar na de eerste demonstratiewedstrijden voor rolstoelhandbal organiseert het gevormde rolstoelhandbalteam van Ventura nu de eerste wedstrijddag. Eerst zal de clinic gegeven worden voor iedereen die rolstoelhandbal zelf wil proberen. Aansluitend zullen zeven teams uit het hele land wedstrijden spelen.

Sinds dit seizoen wordt er voor het eerst een officiële competitie gespeeld en daar wil het team van Ventura graag deel van uitmaken. Nog niet alle wedstrijden op deze dag zijn officieel, maar zelf een wedstrijddag organiseren is een belangrijke stap naar een team wat volledig meedraait.

“Ondanks wekelijkse spierpijn traint het team vastberaden en met veel plezier door. Dit plezier laten we ook andere mensen met en zonder beperking graag meemaken. Rolstoelhandbal is namelijk vooral een sport om te doen, niet alleen om naar te kijken”, aldus coördinator Sicco den Hollander.

Het evenement vindt plaats van 11.45 tot 18.15 uur op Sportpark Willem-Alexander in Schiedam.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *