WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAN (28) MET VUURWAPEN AANGEHOUDEN IN ROTTERDAM

ROTTERDAM- Rond 05.30 uur vanmorgen hielden agenten in de Doelstraat te Rotterdam een 28-jarige man uit Capelle aan den IJssel aan. Hij zou even daarvoor op de grond hebben geschoten bij een uitgaansgelegenheid. Bij zijn arrestatie troffen de politieagenten inderdaad een vuurwapen aan in zijn bezit.

De gebeurtenissen ontvouwden zich nadat de verdachte had geprobeerd toegang te krijgen tot een uitgaansgelegenheid in het bruisende centrum van Rotterdam. Toen hem gevraagd werd mee te werken aan een routineveiligheidscontrole, weigerde hij dit. Als gevolg hiervan werd hem de toegang tot de gelegenheid ontzegd door de aldaar aanwezige beveiligingsmedewerkers. Uit frustratie zou de man vervolgens buiten het gebouw in de grond hebben geschoten voordat hij de plaats verliet. Er zijn bij dit voorval geen gewonden gevallen.

Kort na het incident werden de lokale autoriteiten gealarmeerd en zij wisten de verdachte snel te lokaliseren. Hij werd gearresteerd op de Doelstraat, waarbij tijdens de daaropvolgende fouillering een vuurwapen in zijn kleding werd aangetroffen. De man is momenteel in hechtenis en het onderzoek naar de exacte toedracht van het incident is nog gaande. De politie heeft de zaak in onderzoek en meer informatie zal volgen zodra deze beschikbaar i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *