WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MAN AGRESSIEF NA GHB GEBRUIK TE ROTTERDAM-OMMOORD

ROTTERDAM- Een man is gisteravond aangehouden in Rotterdam-Ommoord na een melding van verontrustend gedrag. Een vrouw sprak een handhavers van de gemeente aan en uitte haar zorgen over een man die aan het schreeuwen was en met spullen gooide. Toen de handhavers de man benaderde en vroeg of hij hulp nodig had, werd de man agressief.

De man kwam verward over en de Boa’s vermoedden dat hij onder invloed was van verdovende middelen. Tijdens het incident vertoonde de man meerdere malen zijn ontbloot achterwerk en bedreigde hij de handhavers met de dood. Gezien de situatie besloten de Boa’s te wachten op extra eenheden van de politie om tot aanhouding over te gaan.

Door agente is de man uiteindelijk aangehouden. Hij weigerde mee te werken en moest mee naar het politiebureau. Later bleek dat de man onder invloed was van GHB en hij is voor observatie vastgehouden. De Boa’s hebben aangifte gedaan wegens belediging, bedreiging en schennispleging.

GHB, of gamma-hydroxyboterzuur, is een verdovend middel dat vroeger werd gebruikt als narcosemiddel bij operaties. Tegenwoordig wordt het soms nog voorgeschreven voor bepaalde slaapproblemen. GHB heeft een kalmerende werking en wordt vaak in vloeibare vorm verkocht.

Het gebruik van GHB kan leiden tot gevoelens van ontspanning en euforie, maar het kan ook gevaarlijke bijwerkingen hebben, zoals bewusteloosheid, agressie en verwardheid. Het is een zeer verslavende stof en kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, vooral bij langdurig gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *