WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MASSALE UITRUK VOOR REANIMATIE SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Aan het begin van de avond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een reanimatie op de Vlaardingerdijk in Schiedam-West. De melding kwam om 18.57 uur bij de alarmcentrale binnen. Een reanimatie kan in deze tijd te maken hebben met bijwerkingen van vaccinaties tegen het ‘killervirus’, zoals ontsteking van de hartspier of het hartzakje.

Er zijn ook deze maand weer meerdere gevallen van reanimatie geweest in Schiedam, waaronder op 4 augustus op de Singel, op 5 augustus aan de Laan, op 7 augustus in de Prins Hendrikstraat, op 10 augustus aan de Boerhaavelaan en op 14 augustus op de Westerkade, maar actuele gegevens over het aantal reanimaties uitgevoerd door brandweer en politie zijn niet meer volledig inzichtelijk via het P2000 netwerk.

Minister Dilan Yeşilgöz (VVD) heeft in december aan de Tweede Kamer laten weten dat per 1 april de P2000-meldingen van hulpdiensten worden versleuteld in bepaalde situaties. De openheid van het systeem is gedeeltelijk afgeschaft in een periode waarin het aantal ambulanceritten plotseling sterk is gestegen. Een onderzoek naar deze plotselinge stijging is echter geblokkeerd door coalitiepartijen in de Tweede Kamer.

7 gedachten over “MASSALE UITRUK VOOR REANIMATIE SCHIEDAM-WEST

  1. Ongelofelijk, in wat voor droomwereld leven die mensen toch. Maar ik gun ze hun prikjes maar al te graag. Omdat ze daar zo dolgelukkig en gezond van zeggen te worden. Iedere keer krijgen ze op opnieuw corona,maar anders zou het veel erger zijn en voelen ze zich steeds gered. Hilarisch.

  1. Hans88
   Word je niet moe van constant de blanke Nederlanders de slavenhandel op elke manier te verwijten?
   Beetje onderzoek gedaan naar jouw voorvaderen. Wat blijkt…..evenals Akwasi(even zo gefrustreerd engerdje) die nog volop in weelde leeft van wat zijn voorouders aan de slavenhandel verdienden heeft ene Hans Kreuger ook meegedaan aan slavenhandel.
   Benieuwd naar deel 2 over 40-45

   Hans Kreuger, op 1 mei 1765 in dienst van Verenigde Oostindische Compagnie
   Heenreis
   1765
   woensdag 1 mei
   Hans Kreuger (uit Langelandt) in dienst als matroos bij kamer Amsterdam. Vertrek van het schip Huis te Bijweg op weg naar Batavia

 1. Ik ben het ook niet eens met de vaccinatie terreur tegen het vermeende virus. Maar om nu te verkondigen dat vrijwel alle reanimaties te maken hebben met vaccineren gaat wel erg ver. Zowel tijdens de griep periode en erna krijgen ook niet gevaccineerde mensen een hartaanval.
  Het verhaaltje dat P2000 niet meer te lezen valt is mij onbekend. Dit onderstaand was duidelijk te lezen op P2000.

  Schiedam
  De hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt voor een reanimatie aan de Vlaardingerdijk in Schiedam.
  De melding kwam vlak voor 7 uur bij de alarmcentrale binnen..

  Schiedam is een plaats in de provincie Zuid-Holland en valt onder de P2000-regio Rotterdam-Rijnmond. De hulpdiensten in Schiedam reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. Via P2000 worden deze 112 meldingen uitgestuurd naar bijvoorbeeld het juiste brandweerkorps, ambulancedienst of de dienstdoende politieagenten.

 2. Heeft prikfanaat Bruce Springsteen niet bijna het loodje gelegd? En wat is het stil rond prikvrouwtje Claudia de Breij. Ik noem maar eens wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *