WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MEER LEVENDIGHEID UNILEVERTERREIN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op het voormalige Unileverterrein in Vlaardingen is volop plek voor diverse soorten ondernemers in verschillende typen gebouwen. Om ervoor te zorgen dat er al vanaf het begin levendigheid is, worden tijdelijke functies in het gebied mogelijk gemaakt. Momenteel zijn er op het terrein, via vastgoedbeheerder Gapph, diverse ruimtes beschikbaar. Van atelierruimte tot ingericht laboratorium en van professionele bedrijfskeuken tot kant-en-klare kantoorruimte. Het terrein biedt ondernemers een breed en flexibel palet van mogelijkheden om hun bedrijf te laten groeien. Een aantal bedrijven heeft al hun intrek genomen. Bovendien zijn er plannen om een horecagelegenheid en tijdelijke woningen voor studenten en starters te realiseren.

Een juiste begeleiding van het participatieproces en goed contact met alle betrokkenen zijn zeer belangrijk voor de nieuwe eigenaar van het terrein, de Van Adrighem Group. Daarom is Marnix ten Holder van het bureau Kickstad de omgevingsmanager van het voormalige Unileverterrein.

Bent u een fotograaf, interieurarchitect of websitebouwer en op zoek naar een kantoor / studio? Een meubelmaker, cultuurmaker of cateraar voor een werkplek in een bedrijfshal of in het auditorium? Onderzoeker op zoek naar een volledig uitgerust laboratorium?

Tijdelijk huren van een kantoor, atelier, opslag, auditorium etc.: 
 
https://gapph.nl/aanbod/werkruimte-vlaardingen/

Huren van turn-key laboratoriumfaciliteiten:

https://www.hurenlaboratorium.nl/labhotel-vlaardingen/

Bij de gemeente is inmiddels ook een principeverzoek voor de tijdelijke woningen ingediend. In de komende periode zal er een informatiebijeenkomst voor omwonenden en andere betrokkenen worden georganiseerd. Hier zal de eigenaar de plannen verder toelichten en ideeën en vragen uit de omgeving bespreken. Voor deze bijeenkomst volgt  nog een uitnodiging.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *