WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MEER SAMENWERKING BIBLIOTHEEK VLAARDINGEN

Bibliotheek Vlaardingen 2VLAARDINGEN- De Bibliotheek Vlaardingen gaat samenwerken met de openbare bibliotheken in regio Rijnmond. Deze samenwerking staat los van een eventuele verzelfstandiging van Bibliotheek Vlaardingen. Dit onderwerp komt aan bod in de gemeenteraadsvergadering van volgende week.

Bibliotheken werken samen -zowel onderling als met andere organisaties- en vormen met elkaar een goed functionerend, klantgericht netwerk van bibliotheekvoorzieningen. Om de samenwerking tussen openbare bibliotheken kracht bij te zetten, sluiten alle bibliotheken in de regio Rijnmond een convenant. Met de ondertekening van dit convenant staan de bibliotheken in de regio Rijnmond sterker in hun streven de bibliotheekvernieuwing vorm en inhoud te geven.

Het belangrijkste doel van de samenwerking is het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan de klanten, het versterken van de positie van de bibliotheken in de regio en de eigen gemeente en het komen tot efficiëntieverhoging op diverse gebieden van de dienstverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *