WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MEEUWENPLAAT-VICTORIA’04

MEEUWENPLAAT-VICTORIA’04 eindstand: 2-2 (bij rust 0-1).

Doelpunten Victoria’04: Lars de Visser (0-1), Jur de Visser (2-2 strafschop).

VLAARDINGEN- Regengever Pluvius heerste in de wedstrijd. Desondanks ontwikkelde zich een sportief duel, waarin beide teams met volle inzet streden. Kort na de aftrap opende Victoria’04 de score. De verdediging van Meeuwenplaat werkte de bal slecht weg, waarvan Lars de Visser van dichtbij profiteerde: 0-1. Hierna ontwikkelde zich een gelijk opgaande wedstrijd met spannende momenten voor beide doelen. De defensies sloten op tijd of de doelmannen klaarden het vele werk. Victoria’04 trachtte in de omschakeling de score te verdubbelen, maar slaagde daar niet in. Goede kansen voor Rilgilio Ramsubagh en Nailey Girigorie bleven onbenut voor de Vlaardingse formatie. Meeuwenplaat zag de aanvalsacties op niets uitlopen.

Na de pauze gaf Meeuwenplaat de stand vrij snel een ander aanzien. De gastheren wisten binnen tien minuten twee treffers te scoren door een eigen doelpunt van verdediger Bart van der Hoeven en een fraai schot in de bovenhoek, waarop keeper Dion Engelbracht het antwoord schuldig moest blijven. Victoria’04 moest vol aan de bak om een dreigende nederlaag te voorkomen en bleef geduldig jagen op de gelijkmaker. Die viel een kwartier voor tijd. Linksachter Lars de Visser ging op avontuur in het strafschopgebied van Meeuwenplaat, waar zijn solo foutief werd afgestopt. De toegekende strafschop werd feilloos benut door zijn broer Jur de Visser: 2-2. Victoria’04 bleef zoeken naar de overwinning, die in de slotfase bijna werd gerealiseerd. Invaller Jelle Blankestijn zag zijn doelpunt afgekeurd worden door de overigens goed leidende scheidsrechter wegens buitenspel. Deze beslissing bleek achteraf onjuist, maar toen werden alle vermoeidheid en koude natheid afgespoeld onder de warme douches.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Bart van der Hoeven (Jelle Blankestijn), Lars de Visser, Robbin Winsveen, Colin Pleijsier (Michael Blok), Nick Rutten, Remco van der Laan, Jur de Visser, Nailey Girigorie (Owen Passon), Rilgilio Ramsubagh, Lars Kortleven.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *