WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MESSEN VAN STRAAT BIJ PREVENTIEVE FOUILLEERACTIE VLAARDINGEN-OOST

VLAARDINGEN- De politie heeft verschillende overtredingen vastgesteld tijdens een preventieve fouilleeractie bij station Vlaardingen Oost. Er zijn drie messen in beslag genomen die verboden zijn om bij je te dragen. Daarnaast heeft de politie een busje pepperspray gevonden en in beslag genomen. Er zijn ook twee boetes uitgeschreven: een voor het in bezit hebben van een geopende fles of blik met alcoholische drank en een voor het niet kunnen laten zien van een geldig identiteitsbewijs. De politie heeft ook een keer een Veilig Thuis-melding gedaan in verband met het gebruik van verdovende middelen door een minderjarige. Een Veilig Thuis-melding is een melding die de politie maakt als ze een vermoeden hebben van huiselijk geweld, kindermishandeling of andere zorgen over kinderen.

Bij de preventieve fouilleeractie zijn in totaal 331 passanten gecontroleerd, waarvan 214 mannen en 117 vrouwen.
De actie op het station was gisteren, zowel in de middag als in de avond. De actie duurde van 15.15 uur tot 17.00 uur en van 19.50 uur tot 21.00 uur. De stations in Vlaardingen zijn aangewezen als veiligheidsrisicogebieden. Dat betekent dat de politie daar mensen preventief mag fouilleren zonder dat er een concrete verdenking is.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *