WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MOHAMED A. (35) SLOEG OOK TOE IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Mohamed A. (35), geboren in Mogadishu-Somalië, en momenteel verblijvend in de gevangenis te Vught, moet opnieuw verschijnen voor de politierechter, terwijl hij al eerder is veroordeeld voor een reeks strafbare feiten, waarvoor hij nu vastzit. De nieuwe verdenkingen omvatten diefstal, bedreiging, mishandeling en belediging van ambtenaren.

Op 1 augustus 2023 beledigde A. meerdere ambtenaren, waaronder J. V., K.C.A. F.-L. en B.A.J. V.S., door in hun richting te spugen tijdens hun rechtmatige uitoefening van hun functie.

Vorig jaar, op 22 juli, heeft A. in Vlaardingen een pak zalmfilet, vier blikjes William Lawson whiskey cola en een fles alcoholische drank gestolen uit een Albert Heijn supermarkt aan het Veerplein 112. Daarnaast heeft hij op 2 juni 2023 in Rotterdam T. van D. en D.H. D. bedreigd met de woorden: ‘Ik schiet iedereen door zijn kop heen’ en ‘Mensen komen tussen 6 planken’, terwijl hij met een mes op hen afliep.

Op dezelfde dag, 2 juni 2023, heeft A. T. van D. mishandeld door hem bij de nek vast te pakken en te krabben. Op 3 mei 2023 bedreigde hij S.A. D. met de woorden: ‘Ik ga je kanker doodschieten’, terwijl deze in functie was als buitengewoon opsporingsambtenaar.

Op 17 juni 2023 drong Mohamed A. wederrechtelijk een Hoogvliet supermarkt in Vlaardingen binnen, ondanks een toegangsverbod. Op dezelfde dag bedreigde hij K.M.M. W. met de woorden: ‘Ik maak je dood, kankerhoertje’, en beledigde haar door haar meerdere malen ‘kankerhoer’ te noemen.

A. steelt op 29 april 2023 een trainingspak, T-shirt en trainingsbroek uit een Sport2000 winkel in Rotterdam. Die dag bedreigt hij ook I.A. B. en R.C. O. met de woorden: ‘Ik ga jullie kankerdood maken. Ik ga een Kalesjnikov regelen en jullie dood schieten.’

A. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 65 dagen met een proeftijd van 2 jaar. Daarnaast is hij veroordeeld tot een week gevangenisstraf met een proeftijd van 1 jaar. De officier van justitie heeft verzocht om tenuitvoerlegging van de voorwaardelijke straffen vanwege nieuwe strafbare feiten tijdens de proeftijd.

2 gedachten over “MOHAMED A. (35) SLOEG OOK TOE IN VLAARDINGEN

  1. Waarom je leven hier verkloten, terwijl je uit een land komt, waar het leven vele malen erger is.
    Dit soort gasten komen blijkbaar doelbewust deze kant op om de ruif hier te komen legen en rottigheid uit te halen.

    1. @ Rob , de reden dat ze hierheen komen is omdat die criminelen in hun eigen land uitgescheten zijn en daarom hier hun ” geluk ” gaan zoeken …………………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *