WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MOHAMED B. UIT VLAARDINGEN MOET VOORWAARDELIJKE STRAFFEN ONDERGAAN

VLAARDINGEN- Mohamed B. (24), geboren te Vlaardingen, is door de meervoudige strafkamer in Rotterdam veroordeeld tot meerdere straffen. De veroordeling, uitgesproken op 17 oktober 2023, omvat onder andere een gevangenisstraf van 12 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, en een proeftijd van 3 jaar. Daarnaast is hij veroordeeld tot een hechtenis van 6 weken met een proeftijd van 3 jaar.

De bijzondere voorwaarden die aan B. zijn opgelegd, omvatten onder andere meldplicht bij Reclassering Nederland, behandeling door het Forensisch FACT-team van Fivoor, en verblijf in een instelling voor beschermd wonen of maatschappelijke opvang. Ook moet hij meewerken aan elektronische monitoring en controle op drugsgebruik.

B. heeft zich echter niet gehouden aan deze voorwaarden. Hij is teruggevallen in cannabisgebruik, volgt geen behandeling, werkt onvoldoende mee aan elektronische monitoring en verschijnt niet op afspraken. Hierdoor heeft de officier van justitie gevorderd dat de voorwaardelijke straffen alsnog ten uitvoer worden opgelegd.

Eén gedachte over “MOHAMED B. UIT VLAARDINGEN MOET VOORWAARDELIJKE STRAFFEN ONDERGAAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *