WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MULTICULTURELE BEROVING TURK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) houdt een Oost-Europeaan, een Arabier en een Nederlander (variërend in leeftijden van 19 tot 21 jaar) verantwoordelijk voor de beroving en mishandeling van een Turk in Vlaardingen.

Het slachtoffer is op 16 juni op straat vastgepakt en met een vuurwapen bedreigd door de drie verdachten. Daarbij kreeg het slachtoffer te horen: ‘Eén verkeerde beweging en je hoofd gaat eraan.’ Vervolgens is het slachtoffer in een auto geduwd en naar een kelderbox vervoerd en daar aan een stoel vastgebonden waarbij zijn mond is afgeplakt met tape.

In de kelderbox is het slachtoffer gedwongen zijn telefoon, een horloge, airpods en een armband af te staan. Ook moest het slachtoffer 20.000 euro afgeven, anders zouden zijn zusjes en moeder eveneens naar de kelder wordt ontvoerd en zou het slachtoffer ‘zien wat er ging gebeuren’, zo werd gedreigd.

Volgens het OM is het slachtoffer, na rijp beraad en kalm overleg, mishandeld door de drie door meermalen in het gezicht te stompen en slaan en een sigaret in de mond en buik uit te drukken.

2 gedachten over “MULTICULTURELE BEROVING TURK VLAARDINGEN

  1. Niet zomaar natuurlijk. 20 ruggen op zak is volgens onze overheid geen zuivere koffie. Ze zoeken het lekker uit onder elkaar.

  2. Zie je wel dat vrijwel alle culturen goed samen kunnen leven en werken in Nederland.
    Dit is wat D66, Denk en wat individuele moraalridders, zoals juffertje Simons en kopschoppertje Akwasi graag zien.
    Alleen is die Nederlander hoogstwaarschijnlijk een racist, hoe durft hij een Turk te beroven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *