WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MUSEUM ROCKART HOEK VAN HOLLAND EXTRA OPEN

HOEK VAN HOLLAND- Museum RockArt en de RockArt Shop XL in Hoek van Holland zijn deze zomervakantie extra geopend op woensdagen. Naast de reguliere openingsdagen donderdag, vrijdag en zaterdag, kunnen bezoekers nu ook op woensdag terecht. Bovendien zijn de eerste zondagen van de maand, 7 juli en 4 augustus, geopend. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

In Museum RockArt zijn onder andere Golden Earring, Rolling Stones en Zeezenders vaste onderdelen van de expositie. De collectie wordt regelmatig gewisseld, waardoor er altijd iets nieuws te zien is. Ook het aanbod in de shop wordt regelmatig uitgebreid.

Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie, terwijl jongeren zich verbazen over de rijke muziekgeschiedenis. Vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij diverse topstukken, waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney”, waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. De entree bedraagt 9 euro per persoon. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *