WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

MUSICAL DUMMIE DE MUMMIE IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De musicalversie van de succesvolle kinderboeken- en filmreeks Dummie de Mummie (6+) is vrijdag te zien in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Stel je eens voor… Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je een ongeluk natuurlijk! En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook… Wat doe je dan?!

Dummiede Mummie is een Nederlandse kinderboekenserie, geschreven door Tosca Menten. Het eerste boek, Dummiede Mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009 en sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas. De boeken werden veelvuldig bekroond en rolden meer dan 300.000 keer over de toonbank! Ook zijn er inmiddels drie films verschenen. En na zoveel succesvolle boeken en films kon een theatervoorstelling natuurlijk niet uitblijven!

Dummiede Mummieis een nieuwe familiemusical van Rick Engelkes Producties vol humor en leuke liedjes, die vanaf oktober te zien in theaters door het hele land. Ook de pers is na de première afgelopen 18 oktober enthousiast:

“Vrolijke mummie-musical met kleine levensles” *** Trouw

 

“Het verhaal weet kinderen vanaf de eerste minuut te boeien” Musical sites

 

“Een echte aanrader” Musical nieuws

 

 

Bestel nu kaarten en maak kans op en Meet & Greet met de spelers én een te gek Dummie de Mummie prijzenpakket!

 

Vrijdag 24 november 2017
Aanvang 19.00 uur (deuren open 18.00 uur), 18,50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *